•        
  •        

Dane kontaktowe - otwórz formularz odblokowania.

  • Fraza:
  • Możesz sprecyzować datę Wybierz datę
  • Szukaj

     w Wszystkie kategorie (Dowolna data)

Dane dotyczące aukcji

  • Tytuł: Instrukcje HACCP /GHP/GMP+Ochrona DDD+fakt. VAT (numer 110378815)
  • Cena: 36,00 zł
  • Data wystawienia: 2006-06-15
  • Dane kontaktowe:
    Numer komórkowy (1)
    ,
    Numer gg (1)
    ,
    Numer użytkownika (1)
    ,
    Adres e-mail (2)
Aby wyświetlić dane kontaktowe wyślij SMS o treści AP.AA9 na numer 79068 i wprowadź otrzymany kod tutaj:

Cena SMS to 9 PLN netto / 11,07 PLN brutto Kod z SMS jest jednorazowy. Za co płacę?
Serwis SMS obsługiwany przez Dotpay Reklamacje Regulamin
Usługa SMS dostępna w sieciach T-mobile, Orange, Plus GSM, Play, Heyah, Sami Swoi

Instrukcje HACCP /GHP/GMP+Ochrona DDD+fakt. VAT

Treść aukcji:

prosze zobaczyc nasze uprawnienia (foto)

Przedmiotem aukcji są drukowane instrukcje

GHP- Dobrej Praktyki Higienicznej :

1.   Technika mycia rąk

2.  Instrukcja mycia rąk

instrukcje te wymagane sa przez Sanepid i zgodne są z obowiązującą ustawą

UWAGA - dla wszystkich którzy zakupia instrukcje dokładam  gratisowo opracowania

zupełnie GRATIS

opracowania

  Płytka zaktualizowana

 15.06.2006

DODANO : NOWE OPRACOWANIA , INSTRUKCJE,FORMULARZE,

                  WZORY ARKUSZY PODSTAWOWYCH, WZORY KSIĘGI HACCP, INSTRUKCJE A4- DO POWIESZENIA,

sprzedajemy równiez jako  : www_carsekt_pl( kliknij) 

 

ZACZNIJMY OD KOMPETENCJI  PROPONUJE PAŃSTWU PRZED PRZECZTANIEM OPISU AUKCJI ZOBACZYC MOJE UPRAWNIENIA

patrz FOTO

obecnie w kilku firmach branży spozywczej  wdrażam zasady  systemu

haccp, oraz  zawodowo zajmuję sie ochrona przed szkodnikami 

Dokładnie więc wiem ,co ,gdzie i jak należy zrobic aby być w zgodzie
z obowiązującym (nowym) ustawodawstwem, aby z podniesioną głowa podchodzić do kontroli np. Sanepidu
Jestem również specjalistą od ochrony obiektów przed
szkodnikami zgodnie z GHP (świadectwo PZH).

 Po co przepłacać można samemu ..... ze mną Haccp nie straszny...!!

GHP,GMP,HACCP-te pojęcia są znane każdemu kto ma  styczność z branżą
czy to sklep,czy mała gastronomia,czy też wytwórnia pierogów...itp,
wszyscy mają obowiązek dostosować swój zakład (sklep) do wymogów prawa.

  Obowiązująca ustawa "O warunkach zdrowotnych żywności i żywienia"nałożyła na  zakłady
wprowadzające żywność do obrotu,obowiązek rozpoczęcia prac wdrożeniowych system Haccp
od 1 maja 2004,nie precyzuje natomiast terminu zakończenia prac wdrożeniowych....  ....
  Wychodząc naprzeciw potrzebom rynku oferuję dokumentację która pozwoli zakładom,
sklepom czy małym wytwórniom gastronomicznym uniknąć kłopotów z prawem ,
co w praktyce znaczy uniknąć kar od SANEPIDU ... czyli ropozpocząć wdrażanie haccp.

  w Haccap :"co nie napisane - nie zrobione"

  System haccp kładzie szczególny nacisk na systematyczność w prowadzeniu dokumentacji
więc moja oferta jest dodatkowo (oprócz obowiązujących instrukcji GHP i GMP) poszerzona o 29 formularzy które sa niezbędne do właściwego prowadzenia dokumentacji : 

1.  arkusz kontroli CCP
2.  arkusz monitorowania CCP
3.  arkusz reklamacyjny
4.  karta ewidencyjna przyrządu pomiarowego
5.  karta kontroli okresowego sprawdzenia przyrządu
6.  karta zużytego przyrządu pomiarowego
7.  lista uczestników szkolenia
8.  tabela opisu produktu
9.  protokół zwrotu wyrobów
10. protokół zwrotu reklamowanych wyrobów
11. protokół przeprowadzonego szkolenia
12. rejestr działan korygujących
13. rejestr mycia i dezynfekcji chłodziarek
14. rejestr mycia i dezynfekcji zamrażarek
15. rejestr mycia lady sklepowej
16. rejestr mycia i dezynfekcji pomieszczeń
17. rejestr mycia rąk
18. rejestr mycia i dezynfekcji sprzętu pomocniczego
19. rejestr niesprawności przyrządów pomiarowych
20. rejestr mycia i dezynfekcji powierzchni roboczych
21. rejestr reklamacji
22. rejestr urządzeń kontrolno-pomiarowych
23. roczny plan auditów
24. tabela opisu produktów
25. wyrób niezgodny-etykieta
26. karta działan korygujących
27. raport przeprowadzonej kontroli wew. w zakresie wprowadzania do obrotu
28. raport przeprowadzonej kontroli wew. w zakresie przechowywania
29. raport przeprowadzonej kontroli wew. w zakresie przestrzegania higieny

  w ofercie mojej są również procedury pozwalające na właściwe podejśćie do haccp oraz umożliwiające właściwe prowadzenie Księgi Haccp:

1. redagowanie księgi Haccp
2. organizacja i aktualizacja dokumentacji
3. planowanie i organizacja szkoleń
4. działania korygujące
5. audit wewnetrzny systemu haccp
6. monitorowanie i działania korygujące
7. wyposażenie pomiarowe
8. postępowanie z reklamacjami
9. organizacja i aktualizacja dokumentacji
10. oznaczanie i identyfikowalność

  oczywiście istnieje obowiązek posiadania odpowiednich instrukcji oferuję więc:

1. Instrukcja higieny osobistej personelu-sprzedawca
2. Instrukcja mycie i dezynfekcja rąk prsonelu-sprzedawca
3. Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń slepowych
4. Instrukcja mycia i dezynfekcji sprzętu pomocniczego
5. Instrukcja mycia i dezynfekcji cłodziarek
6. Instrukcja mycia i dezynfekcjizamrażarek
7. Instrukcja sanityzacji lady sklepowej
8. Instrukcja mycia i sanityzacji powierzchni roboczych
9. Instrukcja postepowania ze zwrotami
10.Instrukcja redagowania Księgi Haccp instrukcji i procedur

  dodatkowo załączam parę przydatnych wzorów:

1. definicje,symbole,oznaczenia,skróty
2. opis sklepu-zakładu schemat
3. oświadczenie zgodności z praktyką
4. zastosowanie drzewka decyzyjnego
5. zasady haccp-zarządzanie jakością

wszystkie te dokumenty sa napisane w Wordzie

 dodatkowo instrukcje niezbędne w cukierniach ciastkarniach i nie tyko np. w sklepach

1. instrukcja utrzymania higieny otoczenia cukierni(ciastkarni)
2. instrukcja higieny osobistej na stanowisku pracy(3str.)
3. instrukcja utrzymania porządku,czystości i higieny
4. instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników(2str)
5. instrukcja mycia i dezynfekcji rąk
6. instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń produkcyjnych,
    zaplecza socjalno-sanitarnego
7. instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów ciastkarni,cukierni(3str.)
8. instrukcja rozmrażania,mycia i dezynfekcji lady chłodniczej
9. instrukcja mycia rozmrażania i dezynfekcji zamrażarki
10.instrukcja rozmrażania,mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów
11.instrukcja czyszczenia,mycia i dezynfekcji opakowań
    zwrotnych,tac,blach.....
12.instrukcja transportu wyrobów gotowych
13.instrukcja postępowania z jajami stosowanymi do produkcji
    w ciastkarni i  cukierni
14.instrukcja wymiany tłuszczu i mycia patelni elektrycznej
15. instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących
    cukiernię lub ciastkarnię
16.instrukcja mycia czyszczenia idezynfekcji maszyn,urządzen
    i sprzętu produkcyjnego
17.instrukcja bezpiecznego wydawania deserów lodow ciastek
    napojów oraz zwrotubrudnych naczyń stołowych
18.instrukcja zaopatrzenia cukerni
19.instrukcja kontroli procesów technologicznych,badania surowców
    i wyrobów gotowych ciastkarni i cukierni
20.instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem smażenia pączków
21.instrukcja przyjęcia surowców i materiałów pomocniczych
   oraz sposób ich magazynowania

jeszcze przecież trzeba to opisac wiec arkusze rejestrów

Spis kart wykonywanych czynności

1. Karta dopuszczenia pracownika w danym dniu do pracy

2. Rejestr rozmrażania, mycia i dezynfekcji zamrażarek

3. Rejestr rozmrażania, mycia i dezynfekcji chłodni

4. Rejestr rozmrażania, mycia i dezynfekcji lad chłodniczych

5. Rejestr rozmrażania, mycia i dezynfekcji konserwatora do lodów

6. Rejestr mycia okapu nad stanowiskiem smażenia pączków

7. Rejestr wymiany tłuszczu smażalniczego w patelni elektrycznej

8. Karta kontroli temperatury w zamrażarkach

9. Karta kontroli temperatury w chłodniach

10. Karta zapisów temperatury i wilgotności w magazynie artykułów spożywczych suchych

11. Karta kontroli temperatury w ladach chłodniczych

12. Karta kontroli temperatury w konserwatorze do lodów

13. Karta kontroli przyjęcia towaru

14. Karta dezynfekcji jaj

15. Protokół szkolenia okresowego wewnętrznego

16. Protokół szkolenia zewnętrznego pracowników

17. Karta kontroli temperatury i czasu transportu wyrobu gotowego

18. Karta reklamacji towaru

19. Karta kontroli wewnętrznej

20. Rejestr pracowników zapoznanych zapoznanych z  instrukcjami GHP/GMP

 

dodatkowo!!!!!

KSIĘGA HACCP KOMPLETNA

         + załączniki

 

 

ochrona przed szkodnikami:

 

Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami jest jednym z niezbędnych warunków GPH/GMP

  W każdym zakładzie muszą istnieć procedury określające sposoby postępowania w celu zapewnienia skutecznej ochrony przed szkodnikami, powinien być opracowany Program Ochronny, najlepiej zatrudnić wyspecjalizowana Firmę DDD, ale przy dzisiejszej koniunkturze wiele małych zakładów czy sklepów na to  nie stać ,dlatego moja oferta zawiera niezbędne opracowania do samodzielnego

   zabezpieczenia swojej firmy czy sklepu czy sklepiku przed szkodnikami zgodnie z obowiązującymi

   przepisami i wymogami GHP/GMP.W skład wchodzą również wzory dokumentacji która powinna

   być prowadzona w każdym sklepie (zakładzie), tak aby kontroler czy audytor nie miał podstaw

  do zmiany zaleceń czy ukarania!!!!!

Po co przepłacać??? Spróbuj sam.!!

Oczywiście w moim opracowaniu są metody rozpoznawania szkodników,

Przecież wroga trzeba poznać, aby z nim walczyć.

Jest też instrukcja rozmieszczania karmników i pułapek

Jest procedura ochrony przed gryzoniami ,bardzo szczegółowa. 

  1. Słowniczek
  2. Szkodniki magazynowe i porażone produkty(tabela)
  3. Obowiązki wynikające z konieczności ochrony przed szkodnikami
  4. Instrukcja określania aktywności szkodników
  5. Instrukcja rozmieszczania zywołapek i karmników deratyzacyjnych
  6. Spis dopuszczonych preparatów do zabiegów D.D.D. wraz z substancjami czynnymi.
  7. Sposoby zabezpieczeń przed szkodnikami
  8. Zabezpieczenie przed ptakami
  9. O różnych robakach
  10. Procedura profilaktyki i zwalczania gryzoni
  11. Procedura zwalczania owadów
  12. Karty charakterystyki preparatu niebezpiecznego

 

 

 

 DODATKOWO  ARKUSZE TKTÓRE TRZEBA POWYPEŁNIAĆ

       

 

 

UWAGA  !!!!!!

 

kliknj na aktualny spis instrukcji GHP gotowe do powieszenia A4

(na płytce tez sie znajdują )

 

w formie zmywalnej gotowe na ścianę TU KLIKNIJ


 ZOBACZ MOJE INNE AUKCJE

 

W A R T O !!!!!!!  TANIEJ!!!!!!!!!!!!!!

OŚWIADCZAM  : ŻE JESTEM AUTOREM POWYŻSZEJ DOKUMENTACJI HACCP .POSIADAM PEŁNE
PRAWA AUTORSKIE PRODUKTU. NIE ZEZWALAM NA ROZPOWSZECHNIANIE, KOPIOWANIE,
SPRZEDAWANIE W CZĘŚCI LUB W CAŁOŚCI BEZ MOJEJ ZGODY.
ZESTAW NIE ZAWIERA ŻADNYCH PROGRAMÓW, SAM RÓWNIEŻ NIE JEST PROGRAMEM.
KOPIOWANIE AUKCJI , RÓWNIEŻ W CZĘŚCIACH ZABRONIONE (BEZ MOJEJ ZGODY)
AUKCJA W ZADEN SPOSÓB NIE ŁAMIE REGULAMINU ALLEGRO I POLSKIEGO PRAWA

 

istnieją trzy formy finalizacji tranzakcji:
1. wysyłka poczta listem poleconym płytki CD                        =     + 6 zł
2. odbiór osobisty                                                                     =  cena KUP TERAZ

3. przesyłka za pobraniem                                                      = + 12 zł

K O N T A K T :      

tel  ## #### ####

gsm ### ### ###  

                                          o każdej porze
                 GG    160 42 32    gg #######   kiedy tylko jestem
                 e -meil ???????@???????.??  

                            l ub  ??????@???????.??

 

 


w razie jakichkolwiek niejasnośći prosze o kontakt   ### ### ###

konto iteligo , równiez konto w mBanku

( meil kończący aukcję)

  istnieje możliwość
 
wysyłki za pobraniem prosze o ew.  kontakt
 wysyłka niezwłocznie po uzyskaniu potwierdzenia z banku

 

  zupełnie dodatkowo gratisowo parę darmowych poradników bardzo przydatnych,
zawierających równiez spisy autoryzowanych poradników.

1.System haccp - wskazówki dotyczące wdrażania jego zasad
2.Przewodnik do wdrażania zasad GMP/GHP i systemu Haccp w zakładach żywienia zbiorowego
3.Zasady GHP/GMP oraz system Haccp - poradnik dla przedsiębiorcy
4.Haccp w handlu detalicznym
5.Wdrażanie haccp..poradnik dla kierujących zakładem.

równiez darmowo dodatkowo: ustawy i rozporządzenia dotyczące tego zagadnienia.

DARMO;;KARTY CHARAKTERYSTYK ŚRODKÓW MYJĄCO CZYSZCZĄCYCH

DARMO !!!!!!dokładam wiele instrukcji ........., procedur

             FAKTURY VAT

oszczędzasz 22%

  prosze o szybkie podanie NIP

zaraz po wylicytowaniu

 


na co czekasz?????KUP TERAZ!!!!! zapraszam

nowe dodatki dla sklepów PORADNIKI:

1.System Haccp w handlu detalicznym

2.Haccp w handlu detalicznym

3.Haccp-trudne pytania-proste odpowiedzi

4. źródła finansowania wdrożeń Haccp ze środków publicznych

 UWAGA   nowe wzory dokumetacji GHP  -  gratis

****************************

Kopiowanie czegokolwiek z tej aukcji ZABRONIONE

Powyższy cytat pochodzi ze strony: http://allegro.pl/item110378815.html