•        
  •        

Dane kontaktowe - otwórz formularz odblokowania.

  • Fraza:
  • Możesz sprecyzować datę Wybierz datę
  • Szukaj

     w Wszystkie kategorie (Dowolna data)

Dane dotyczące aukcji

  • Tytuł: BAR, MAŁA GASTRONOMIA-GOTOWY HACCP/GHP/GMP (numer 785920882)
  • Cena: 45,00 zł
  • Data wystawienia: 2009-10-16
  • Dane kontaktowe:
    Numer użytkownika (1)
    ,
    Adres e-mail (1)
Aby wyświetlić dane kontaktowe wyślij SMS o treści AP.AA9 na numer 79068 i wprowadź otrzymany kod tutaj:

Cena SMS to 9 PLN netto / 11,07 PLN brutto Kod z SMS jest jednorazowy. Za co płacę?
Administrator serwisu: Adinspire sp. z o.o: archiwumallegro@adinspire.com
Serwis SMS obsługiwany przez Dotpay Reklamacje Regulamin
Usługa SMS dostępna w sieciach T-mobile, Orange, Plus GSM, Play, Heyah, Sami Swoi

BAR, MAŁA GASTRONOMIA-GOTOWY HACCP/GHP/GMP

Treść aukcji:

Jeżeli prowadzisz małą gastronomie

-ta dokumentacja jest dla Ciebie

Zobacz komentarze Inne przedmioty Wy¶lij do mnie wiadomosć e-mail Dodaj mnie do ulubionych sprzedaj±cych
??????@????.??



WYSYŁKA MATERIAŁÓW PO ZAKSIĘGOWANIU WPŁATY.

POBRANIE JEST MOŻLIWE DLA OSÓB POWYŻEJ 10 POZYTYWÓW




POCZTA POLSKA


+9,00 ZŁ PRZEDPŁATA

+17,00 ZŁ POBRANIE

Dzisiaj mam do zaoferowania
 
PROFESJONALNIE OPRACOWANĄ, KOMPLETNĄ I JEDYNIE ORGINALNĄ NA ALLEGRO GOTOWĄ
Księge HACCP
 MAŁA GASTRONOMIA, BAR
DODATKOWO OTRZYMASZ INSTRUKCJE I KARTY GHP I GMP

Wszystko profesjonalnie  opracowane !!!

Opracowany system HACCP jest wdrożony w wielu sklepach i zakładach gastronomicznych.

Dokumentacja ta była kilkakrotnie kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana przez tą instytucję.

 

Z NASZĄ DOKUMENTACJĄ NIE  OBAWIAJ SIĘ KONTROLI Z SANEPIDU

 

TYLKO TERAZ TEN PROFESJONALNIE OPRACOWANY HACCP I GHP OTRZYMASZ ZA JEDYNIE 45,00 ZŁ.

Jest to obecnie najtańsza dokumentacja  na allegro!! 

U NAS OTRZYMUJESZ GOTOWY HACCP!!!

Księga na CD. Należy wpisać opis produktu .

Jestem Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i dokumentacja HACCP,GHP/GMP jest zbiorem mojej pracy,wdrażanej w kilkudziesięciu firmach branży spożywczej i gastronomicznej. Dokumentacja ta zgodna jest z aktualnie obowiązującymi przepisami i na pewno przyda Ci się podczas kontroli SANEPIDU

AKTUALIZACJA MATERIAŁÓW: 05 września 2009 r

Na tej aukcji otrzymasz to, co inni nie oferują : 

Księge Haccp ,instrukcje,procedury,karty kontrolne,gotowe schematy technologiczne graficzne i opisowe, szczegółowo omówione zagrożenia wraz z analizą,krytyczne punkty kontroli

Szczegółowe schematy technologiczne oraz pełne arkusze identyfikacji zagrożeń:

  • Potrawy na bazie wyrobów gotowych-mrożona pizza, hamburgery,kiełbaski, surówki,itp
  • napoje alkoholowe,  napoje bezalkoholowe,napoje gorące
  • pieczywo, ciasta,itp.

Księga HACCP:

NORMY ZWIĄZANE Niniejsza KSIĘGA HACCP oparta została o normę DS 3027 E:2002, Edycja 2, 2002-12-20 oraz DS/EN ISO 9000:2000 „Systemy zarządzania jakością – Podstawy i terminologia”.

  • 1. Profil zakładu
  • 2. Normy związane
  • 3. Definicje
  • 4. Wymagania systemu HACCP
  • 4.1. Odpowiedzialność kierownictwa
  • 4.1.1.a. Polityka bezpieczeństwa żywności
  • 4.1.1.b. Zakres systemu HACCP
  • 4.1.2. Organizacja
  • 4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny
  • 4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia
  • 4.1.2.2. Szef zespołu HACCP
  • 4.1.2.3. Zespół HACCP
  • 4.1.2.4. Szkolenia oraz kwalifikacje: świadomość zasad bezpieczeństwa żywności
  • 4.1.3. Przegląd kierownictwa
  • 4.2. Wymagania systemu HACCP
  • 4.2.1. Wymagania ogólne
  • 4.2.2. Plan HACCP
  • 4.2.3. GMP
  • 4.3. Nadzór nad dokumentami
  • 4.4. Analiza zagrożeń
  • 4.4.1. Wymagania ogólne
  • 4.4.2. Opis produktu
  • 4.4.3. Identyfikacja sposobów zastosowania wyrobu
  • 4.4.4. Schemat procesu, plan sytuacyjny
  • 4.4.5. Identyfikacja oraz ocena zagrożeń
  • 4.5. Kontrola zagrożeń
  • 4.5.1. Określenie środków kontrolnych
  • 4.5.2. Krytyczny punkt kontrolny CCP
  • 4.5.3. Limity krytyczne dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
  • 4.5.4. System monitorowania dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
  • 4.5.5. Działania naprawcze dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
  • 4.6. Środki GMP
  • 4.6.1. Identyfikacja środków GMP
  • 4.6.2. Dokumentowanie środków GMP
  • 4.7. Działania w systemie HACCP
  • 4.7.1. Zapisy w systemie HACCP
  • 4.7.2. Postępowanie z wyrobem niezgodnym
  • 4.7.3. Informowanie stron oraz wycofanie wyrobu
  • 4.7.4. Nadzór nad wyposażeniem do kontroli, pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi
  • 4.8. Utrzymanie systemu HACCP
  • 4.8.1. Wymagania ogólne
  • 4.8.2. Komunikacja z zespołem HACCP
  • 4.8.3. Weryfikacja systemu HACCP
  • 5. Lista załączników do Księgi HACCP
  • 6. Dokumenty związane z Księgą HACCP

Wraz z Księgą otrzymasz Instrukcje GHP/GMP:

  • Instrukcja higieny osobistej pracowników
  • Instrukcja higieny na stanowisku pracy
  • Instrukcja higieny transportu wyrobów gotowych
  • Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników
  • Instrukcja mycia i odkażania rąk oraz pomieszczeń taolet
  • Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładzie pracy oraz jego otoczeniu
  • Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek
  • Instrukcja mycia urządzeń produkcyjnych i sprzętu
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami
  • Instrukcja przyjęcia towaru, magazynowania i ekspozycji
  • Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni
  • Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
  • Instrukcja nadzorowania wody
  • Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania niezgodnych z wymaganiami
  • Instrukcja szkolenia personelu
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji sali sprzedaży , sali konsumpcyjnej
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszów
  • Instrukcja mycia pomieszczeń magazynowych
  • Instrukcja mycia pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza socjalno-sanitarnego
  • Instrukcja czyszczenia, mycia i opakowań zwrotnych w zakładzie
  • Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń
  • Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu
  • Instrukcja utrzymania czystości rampy
  • Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
  • Instrukcja przyjęcia surowców i materiałów pomocniczych oraz sposób ich magazynowania
  • Instrukcja kontroli procesów technologicznych, badania surowców i wyrobów gotowych
  • Instrukcja transportu wyrobów gotowych
  • Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
  • Instrukcja nadzoru nad dokumentacją
  • Instrukcja nadzoru nad wyposażeniem
  • Instrukcja pakowania wyrobów
  • Instrukcja technologiczna postępowania z surówkami
  • Instrukcja technologiczna smażenia frytek
  • Instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych
  • Instrukcja wydawania dań i napojów
  • Instrukcja smażenia ryb w patelni elektrycznej

Karty wykonywanych czynności

  • Karta dopuszczenia pracownika w danym dniu do pracy
  • Karta kontroli przyjęcia towaru
  • Karta kontroli temperatury urządzeń chłodniczych/ lodówki, zamrażarki/
  • Karta kontroli wewnętrznej
  • Karta kontroli zapisów temperatury i wilgotności w magazynie
  • karta reklamacji towaru
  • protokół szkolenia okresowego wewnętrznego
  • protokół szkolenia zewnętrznego pracowników

Procedury

  • Procedura szkoleń personelu
  • Procedura nadzoru nad dokumentacją i danymi
  • Procedura postępowania z produktem niezgodnym
  • Procedura informowania stron oraz wycofania wyrobu,reklamacje
  • Nadzór nad wyposażeniem kontroli pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi
  • Komunikacja z zespołem HACCP

Formularze

  • Rejestr pracowników
  • Rejestr mycia okapu nad stanowiskiem smażenia
  • Rejestr rozmrażania, mycia i dezynfekcji zamrażarek
  • Rejestr wymiany tłuszczu smażalniczego w patelni elektrycznej
  • Specyfikacje grup produktów
  • Schemat procesu technologicznego



 

Ponadto otrzymasz szczegółowe informatory jak wdrożyć GHP/GMP ora HACCP w swoim zakładzie.

 Otrzymasz również materiały, by móc przeszkolić swoich pracowników z systemu HACCP.


Powyższy cytat pochodzi ze strony: http://allegro.pl/item785920882.html